Пластмасови изделия

КУТИЯ
0.60лв
КУТИЯ  пластмасова+капачка с вместимост : 20гр,30гр,50гр,100гр,150гр,200гр. За екстемпорални..
КУТИЯ 50g
0.30лв
Пластмасова кутия 50g комплект с капачка. ..
Ново
Тапа (капачка) за боя за татуировки XL- 500бр.
Тапа (капачка) за боя за татуировки XL- 500бр. в пакет. Размер: ф25mm/h15mm ..
Тапи (капачки) за боя за татуировки 1000бр.
Тапи (капачки) за боя за татуировки – 1000бр. в пакет. Размери: S,M,L S - ф8mm/h10m..
Ново
Тапи (капачки) за боя за татуировки МОМ"S – 1000бр.
Тапи (капачки) за боя за татуировки МОМ"S – 1000бр. в пакет. Размери: S,M,L S - ф9m..
ФЛАКОН 100ml
Пластмасов флакон 100ml + капачка. ..
ФЛАКОН 1L
0.60лв
Пластмасов флакон 1L + капачка. ..
ФЛАКОН 20ml
Пластмасов флакон 20ml + капачка. ..
ФЛАКОН 30ml КАФЯВ
Флакон 30ml кафяв от РЕТ + капачка. ..
ФЛАКОН 50ml  КАФЯВ
Флакон 50ml КАФЯВ от PET + капачка с пластизол. ..
ФЛАКОН 50ml- БЯЛ
Пластмасов флакон 50ml комплект с капачка. ..
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)